Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μια ακόμα tote bag ολοκληρώνεται!



Όσες ασχολείστε με το ράψιμο θα με καταλάβετε.
Πώς γίνεται ενώ φτιάχνεις κάτι συγκεκριμένο,για παράδειγμα ένα πάπλωμα ή μια τσάντα,να το παρατήσεις στην μέση επειδή σου ήρθε να ξεκινήσεις κάτι άλλο;;;;;Πώς ξεμυαλιζόμαστε τόσο εύκολα από κάτι που είδαμε στο internet;Γιατί πρέπει να υπάρχουν παντού παραχωμένα μισοτελειωμένα πραγματάκια που ίσως δεν τελειώσουμε ποτέ;Προσωπικά έχω αρχίσει να αγχώνομαι με όλα αυτά τα μισοτελειωμένατσαντάκια,πορτοφολάκια,παπλωματάκια,νεσεσεράκια κ.τ.λ.

Ανοίγω ντουλάπια και είναι εκεί,ανοίγω συρτάρια και είναι ΚΑΙ εκεί...
Πόσες φορές έχω πει πως δεν θα ξεκινήσω τίποτα καινούριο αν δεν κλείσω τους παλιούς λογαριασμούς....μάταια!Πάντα με προδίδω!

Η λύση είναι μία.Ή τα πετάμε ή τα τελειώνουμε!

Η τσάντα που σας δείχνω σήμερα ήταν αρκετές μέρες παράμερα,ημιτελής.Σε σημείο όμως ώστε να μπορώ να την βλέπω συνέχεια,να μην την ξεχάσω....Και επιτέλους μπήκε η τελευταία βελονιά!
Τι ανακούφιση!!!
Την ακουμπώ στον ώμο μου για να την τεστάρω(δεν θα την κρατήσω).Είναι πραγματικότητα!Ουφ!


Είναι φτιαγμένη με λινά υφάσματα εξωτερικά και εσωτερικά με βαμβακερά.Είναι όλη καπιτοναρισμένη και οι εσωτερικές ραφές όλες ρελιασμένες στο χέρι(κάτι που κάνω για πρώτη φορά και με δυσκόλεψε αρκετά).Για το απλικέ σχέδιο της εξωτερικής τσέπης σάς έχω μιλήσει και εδώ.Τα λουριά είναι από δερματίνη και ιμάντα βαμβακερό.







Σας φιλώ!Τρέχω να τελειώσω και άλλα μισοτελειωμένα έργα!


7 σχόλια:

  1. Πολύ γλυκιά και χαριτωμένη η τσάντα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρόλο που ξερω απο ραψιμο η τσαντα σου μου φαιννεται πολύ δυσκολη για να φτιαχτεί..θελει πολύ δουλεια.. και πολύ υπομονη..εχω δει και παλαιότερεςτσαντουλες με απλικε... και η τελεια δουλειά στην λεπτομερεια με εντυπωσιασε και τότε οπως και τωρα.. μπραβο Γιωργία γεια στα χερια σου οσο για τα μισοτελειωμενα σε καταλαβαινω απόλυτα....χα..χα..να περνας ομορφα οτι και να κάνεις φιλάκιααααα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σούπερ είναι!!! κουκλίστικη!! καλή εβδομάδα Γεωργία μου, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελεια, τελεια τελεια! (Καθε φορα το ιδιο νομιζω πως γραφω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ αυτα τα μισοτελειωμένα...κυκλοφορούν παντού!στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο εργαστήρι...που χρόνος να τα τελειώσουμε!
    η τσαντούλα έγινε εκπληκτικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι καταπληκτική... καλόγουστη,
    καλοδουλεμένη, επαγγελματική δουλειά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends