Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Αυτό το κορίτσι ποιος θα το πάρει;;;;



Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Προσπαθώ να είμαι σχετικά συνεπής ως προς την θεματολογία αυτού του blog,χωρίς αυτό να σημαίνει -όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν-πως η ζωή μου είναι μόνο υφάσματα,πατρόν και βελόνες....

Δεν μπορώ όμως να μην γράψω για την Αλέξα!Θα το έχω βάρος στην συνείδησή μου....
Οπότε σας προειδοποιώ η παρούσα ανάρτηση αφορά μια γλυκύτατη σκυλίτσα και όχι ακόμα μία ραπτική μου περιπέτεια...Όσοι το επιθυμούν να την γνωρίσουν συνεχίζουν την ανάγνωση.Οι υπόλοιποι απλά ας με συγχωρήσουν....χαχα!!!




Η Αλέξα(αν και το όνομα δεν έχει σημασία μιας και δεν γνωρίζουμε το πραγματικό της)βρέθηκε χτυπημένη από αυτοκίνητο(ευτυχώς όχι σοβαρα)έξω σχεδόν από το σπίτι της φίλης μου της Άννας,στο Πολύγωνο,Δήμος Αθηναίων.Η οποία Άννα(της οποίας φωτογραφία θα βρείτε και στα λεξικά δίπλα στο λήμμα "φιλόζωος")δεν μπορούσε παρά να την μαζέψει και να την περιθάλψει,καλύπτοντας όλα τα ιατρικά έξοδα + την στείρωσή της.



η Αλέξα είναι μια σκυλίτσα που είχε τσιπ αλλά μη καταχωρημένο οπότε δεν γίνεται να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης της.Είμαστε σίγουροι πως είναι από σπίτι μιας και δεν λερώνει μέσα,κάθεται να της βάλεις λουρί,έρχεται όταν την φωνάζεις και γενικά συμπεριφέρεται σαν ένα ζώο από σπίτι.


Η  ηλικία της προσδιορίζεται γύρω στο ένα έτος.Όταν βρέθηκε μάλιστα είχε και περίοδο,γι'αυτό ίσως και να χάθηκε.


Έγιναν όλα όσα ήταν δυνατόν να γίνουν προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της....αλλά εφόσον δεν βλέπουμε φως πρέπει να βρεθεί μια καλή οικογένεια να την αγαπήσει και να την αγκαλιάσει όπως της αξίζει.


Είναι μόλις 12 κιλά και δεν πρόκειται να γίνει παραπάνω από 15 κιλά.Και πολλά λέω.Είναι υπάκουη,ήσυχη μέσα στο σπίτι και στην βόλτα.Και πώς κοιτάει τους ανθρώπους μέσα στα μάτια!!!Με τι ευγνωμοσύνη!!!Τρελαίνεται για χάδια!Δεν μοιάζει κακοποιημένη και τα πάει καλά με άλλα σκυλιά αλλά και τις γάτες!Αν σκεφθεί κανείς πόσα πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες,συν ότι βρισκόταν σε οίστρο,θα πρέπει να παραδεχθώ πως είναι το τέλειο σκυλί.Ακόμα και στην φωτογράφιση ήταν τόσο υπάκουη που με άφησε άφωνη!!!


Δυστυχώς δεν μπορούμε να την υιοθετήσουμε εμείς λόγω της πριγκίπισσας Μάγιας που δεν δέχεται άλλο σκύλο στο "παλάτι" της...αλλά θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την Φίλη μου την Άννα(η οποία έχει 4 σκυλιά και περίπου 20 γάτες που φροντίζει) να της βρει ένα καλό σπίτι.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για το γλυκό αυτό μουτράκι μπορεί να μου στείλει mail.


Και επειδή καμία ανάρτηση δεν πρέπει να μην έχει κάτι από ράψιμο,θα σας κοτσάρω και δυο φωτό(όχι που θα γλιτώνατε...) από το λουράκι που της έφτιαξα με ασορτί τσαντάκι για τα σακουλάκια για τα κακά της.




Φιλιά και σας ευχαριστώ για την ανάγνωση!




15 σχόλια:

  1. Τί γλυκό σκυλάκι !!!!Μακάρι να μπορούσα να το υιοθετήσω !!!!Μήπως να βαζαμε ένα εικονίδιο στην
    αρχική σελίδα του blog μας για να βοηθησουμε να βρεί ένα σπίτι που να την αγαπάει και να τη φροντίζει????Μπράβο σε σένα και στη φίλη σου-αγαπάτε πραγματικά τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λάτρεψα! Πολύ χαίρομαι που έγινε καλά το σκυλάκι! Μακάρι να βρει ένα σπίτι γρήγορα!
    Φυσικά με το που είδα το λουράκι ήμουν απολύτως σίγουρη ότι είναι φτιαγμένο από τα χεράκια σου και φυσικά επιβεβαιώθηκα! Ωραία υφάσματα και φυσικά καλοφτιαγμένα και τα δύο! Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα είμαι σίγουρη οτι έχει εξασφαλίσει σπιτάκι η Αλέα, με τόσο in σετάκι!!!χαχαχα
    Πράγματι το λουρί φώναζε απο μακρυά οτι είναι των χειρών σου! Θα μου πεις αφού είσαι τόσο ενθουσιασμένη (κι όχι μόνο απο τα χειροποίητα) γιατί δε το παίρνεις εσύ;
    Δεν έχω τρόπο καρδιά μου...300χιλ. μακρυά απο το Κέντρο και με άλλα 3 αδέσποτα που οικειοποιήθηκα και δεν είναι τόσο "συνεργάσιμα" όπως η Αλέξα, να βάλω κι άλλο ντουρβά στο κεφάλι μου(ο γείτονας στενάζει για τις χαμένες κότες)
    Ευχομαι γρήγορα να αποκατασταθεί το ζωάκι και συγχαρητήρια στη φίλη σου, στης ακρίβειας τον καιρό μοιάζει Μητέρα Τερέζα των ζώων
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μωρέ τι ατομάρα εισαι Γιωργία και εσύ φίλη της Άννα. Ειναι μια κούκλα η Αλέξα. Μια κυρία και με τρόπους. Και το κολάρο την απογειώνει!!! Θα προωθήσω το ποστ σου στους φιλους μου και στην αδελφη μου που και εκείνη περιθάλπτει κατα καιρούς τραυματισμένα ζώακια. Σκυλάκια, γατάκια, χελώνες και παπαγαλάκια. Θα τρελλαθεί οταν δει την Αλέξα. Έλα ομως που εχει και εκεινη τον πριγκηπα Billy που δεν δέχεται ανταγωνισμό!!!
    Εύχομαι να πάνε ολα καλα με την κουκλιτσα αυτη και να βρεθεί ενα ζεστό σπιτικο που να την αγαπησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχχαχχαχαχαααααα.............σε πεθυμησαμε καλε ..........κ τα μικρα σου τ αγαπημενα τετραποδα φυσικα...........χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι ακομα ευαισθητοι σαν κ σενα που λατρευουν την πανιδα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι απίστευτη φάτσα!
    Φαίνεται πολύ χαρούμενο σκυλάκι.
    Αχ βρε Γεωργία, πολύ θέλουμε σκύλο αλλά με τα 2 ζουζούνια και τα ωράρια εργασίας που έχουμε θα είναι κρίμα και άδικο για το σκυλάκι. Ελπίζω να τα καταφέρουμε στο μέλλον.
    Εύχομαι όλα να πάνε καλά με την κουκλίτσα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εισαι φοβερη και μπραβο και η σκυλιτσα ειναι κουκλα, ομολογω. Μακαρι να μπορουσα να κανω κατι. Καλη τυχη σας ευχομαι,αν και με τετοιο λουρακι και τετοιο ''ειδικο'' τσαντακι πολλοι θα τη ζηλεψουν! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πανέμορφη!!!
    Μακάρι να βρει γρήγορα σπιτάκι. <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύχομαι, η όμορφη Αλέξα να τακτοποιηθεί όσο καλύτερα γίνεται! Μπράβο για την ευαισθησία σου! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τί τέλειο μουτράκι είναι αυτό!!!! Θέλω πολύ ένα σκυλάκι, αλλά με τρεις γάτες στο διαμέρισμα και χωρίς κήπο, πού να το βάλω το καημένο;;; Ελπίζω να βρει ένα καλό σπιτικό σύντομα!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είναι πανέμορφη και φαίνεται και πολύ καλό σκυλάκι!!! μακάρι να βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει και να την υιοθετήσει!!! υπέροχο το σετάκι που της έφτιαξες! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουκλίτσα!Της εύχομαι να βρει γρήγορα σπιτάκι.Έχει πολύ τρυφερό βλέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι όμορφη σκυλίτσα είναι αυτή!!!Ευχομαι να βρεθεί σύντομα κάποιος να την αγκαλιάσει!!
    Μπράβο σας κορίτσια!!!
    Καλά οι δημιουργίες είναι εκπληκτικές!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ, τι γλυκιά σκυλίτσα είν' αυτή!!!! Μακάρι να μπορούσα να την πάρω μιας και είναι τόσο καλά μαθημένη αλλά το στεφάνι μου έχει μουλαρώσει και δεν δέχεται κουβέντα για άλλο σκύλο (είχα μια λύκαινα που πέθανε πριν λίγα χρόνια)!!!!
    Είναι και δύσκολοι καιροί για διαζύγια...... άστο καλύτερα!
    Εύχομαι να βρει ένα καλό και φιλόξενο σπίτι!!!!
    Καλά.... λουρί και τσαντάκι, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends