Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

tunic from "Beginners dress and tunic book"






Σας ευχαριστώ όλες για το ζεστό σας καλωσόρισμα!
Μέσα σε αυτό το τόσο αρνητικό οικονομικό και πολιτικό κλίμα η ενασχόληση με τις χειροτεχνίες και την ραπτική ή οτιδήποτε μπορεί να κρατήσει απασχολημένα τα χέρια και να απελευθερώσει το μυαλό και την ψυχή ,μοιάζει επιτακτική!Περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο νιώθω την ανάγκη να ράψω,να ράψω,να ράψω,να ράψω.....είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγω από την πραγματικότητα και ξεχαστώ,ΟΧΙ να ξεχάσω,είναι χρέος μας να θυμόμαστε και να περνάμε και από το Σύνταγμα καμιά βόλτα....Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο μόνο.....




Γι'αυτό και ένα κομμάτι καφέ λινο ύφασμα που καθόταν στην ντουλάπα εδώ και καιρό και μου φώναζε πως ήθελε να γίνει μια τουνικ από το αγαπημένο μου "Beginners dress and tunic book",με κατάφερε και πραγματοποίησα την επιθυμία του[...].Δοκιμασμένο πατρόν 3-4 φορές με χειμωνιάτικα υφάσματα είναι η πρώτη καλοκαιρινή απόπειρα.Βγήκε πολύ καλό μπορώ να πω.Φαρδιά,άνετη και δροσερή τουνίκ,ιδανική για το καλοκαίρι!Μου αρέσει επίσης η δυνατότητα του πατρόν να κάνουμε συνδυασμούς 2 χρωμάτων,στην δική μου περίπτωση μπεζ και καφέ ή ίσως εμπριμέ και μονόχρωμου.
Τελείωμα μανικιού

μπροστινή όψη


ΠΊΣΩ ΟΨΗ




'Αλλη μια εκδοχή με εμπριμέ ύφασμα




Πολύ πολύ απλό στην ραφή του χάρη στις αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες του βιβλίου!

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Γεωργία !!!!
    Χαίρομαι που σε γνωρίζω και ευχαριστώ για το σχόλιο σου στο blog μου.Η ραπτική είναι παλιά μου αγάπη,ασχολούμαι από τα χρόνια που πήγαινα γυμνάσιο.Είχα κάνει αρκετά μαθήματα τους καλοκαιρινούς μήνες στο χωριό μου από Κυρίες που πρόσφεραν τις γνώσεις τους εντελώς δωρεάν σε μας τα μικρότερα κορίτσια,μιλάμε τώρα για αρκετά χρόνια πίσω.Το σχέδιο που επέλεξες να φτιάξεις είναι πολύ όμορφο και άνετο.Το ύφασμα φαντάζομαι θα είναι πολύ αέρινο,δροσερό,πολύ καλοραμμένο και το χρώμα του πολύ γλυκό και γήινο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μ αρεσει παρα πολυ!!!
    φαινεται καλοραμενο...η επιλογη χρωματων ειναι εξαιρετικη...το σχεδιο αγαπημενο...ειναι στα γουστα μου!τελειο!
    φιλια πολλα Χ2 και καλη συνεχειααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτέλους τα κατάφερα να σε ακολουθήσω!!!αυτός ο μλπόγκερ μου έκανε νερά!!! χα χα, καλώς σε βρήκα, λοιπόν το ράψιμο μου άρεσε από παιδί, αλλά τώρα πια δεν μπορώ να ασχοληθώ και με αυτό... αλλά εσύ φτιάχνεις αριστουργήματα, μπράβο σου... καμία διαφορά από επαγγελματικό ράψιμο, μόνο ίσως πιο προσεγμένο χαχαχα!!! είσαι υπέροχη, μπράβο και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ όμορφη αν και τη φαντάζομαι με εμπριμέ βαμβακερό!!!Δείχνει πολύ δροσερή!!!!Καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!ΟΜΟΡΦΗ Η ΤΟΥΝΙΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω.Προβλήματα σύνδεσης με κράτησαν μακριά μερικές μέρες but we are back!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends