Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

More Tildas!


Είναι τούτη δηλαδή η πρώτη ανάρτηση του 2017;;;Ε,τότε να σας ευχηθώ!Καλή Χρονιά με περισσότερη υγεία(...να σκάμε από υγεία!)και περισσότερο σεβασμό σε όσους βρίσκονται δίπλα μας(ανθρώπους,ζώα,περιβάλλον)!
Σε όσους και όσες κουβαλάνε την ίδια τρέλα μ' εμένα με την ραπτική εύχομαι να έχουμε στην διάθεσή μας περισσότερο ελεύθερο χρόνο και περισσότερα χρήματα για το αγαπημένο μας χόμπι.

Σήμερα θα σας δείξω ακόμα δύο κουκλίτσες Tilda που έραψα.Τελικά οι άτιμες είναι κόλλημα μεγάλο!

Τα πατρόν όπως είχα αναφέρει και στην προηγούμενη ανάρτηση τα βρήκα από αναζήτηση στο Google και το Pinterest.



Σακάκι κοτλέ και παντελόνι....φουσκωτό!!!Μέσα στην μόδα!








Αυτή τη φορά ομολογώ πως το γέμισμα της κούκλας έγινε πιο γρήγορα σε σχέση με την πρώτη.
Τα ρούχα ωστόσο μου πήραν περισσότερο χρόνο και τα μαλλιά ήταν....μια περιπέτεια.Στις δύο κούκλες που σας δείχνω χρησιμοποίησα felting μαλλί το οποίο έβαλα με μια felting βελόνα.
Μιας και η διαδικασία ήταν κάτι εντελώς καινούριο για μένα μού πήρε αρκετή ώρα για μια απλή κόμμωση.Είχε όμως την πλάκα του!

Τα ρούχα όμως της παραπάνω κοπελιάς με παίδεψαν,το σακάκι δηλαδή.Τόσο μικρά κομμάτια ήταν αδύνατον να ραφτούν στην μηχανή γι' αυτό και το έραψα στο χέρι.


Και η κοκκινομάλλα μου με πιο ρομαντικό στυλ.




μπείτε στο Pinterest.com και δείτε κούκλες Tilda πραγματικά έργα τέχνης!Θα κολλήσετε....


φιλιά!!!!

9 σχόλια:

  1. Σου εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά και μακάρι όλα αυτά που ευχήθηκες περί σεβασμού, χρόνου και χρημάτων, να παραγματοποιηθούν!!!!
    Όσο για τις κούκλες σου, είναι καταπληκτικές!
    Τα τόσο καλοφτιαγμένα ρούχα τους και τα μαλλιά τους, ο καθρέφτης της Ιώβειας υπομονής σου!
    Καλή Χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά κι από μένα!! Γεωργία, οι κούκλες σου είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Εννοείται ότι τα ρούχα τελικώς τρώνε παραπάνω χρόνο, αλλά τις έντυσες φοβερά! Τα δε μαλλιά είναι τόσο εντυπωσιακά! Needle felting, ε; Βλέπω και την αδερφή μου που εφαρμόζει αυτή την τεχνική αλλά εγώ δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Άντε, λοιπόν, περιμένουμε κι αυτές που θα ακολουθήσουν!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υποκλίνομαι...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ κ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεωργία, σου εύχομαι Καλη Χρονιά, με υγεία, χαρά, δημιουργία και όπως πολύ κάλά είπες σεβασμό, είναι κάτι που απουσιάζει από την καθημερινότητα μας.
    φιλιά
    Αϊντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά Γεωργία! Κούκλες οι κούκλες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A happy and creative new year! The Tilda's are great. I made a sugar bunny and sewing the dress was...να μην σου πω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη και χαρούμενη χρονια να εχεις και θα συμφωνησω με περισσότερη υγεια και αγαπη για τους γυρω μας..τελικα στο ραψιμο εισαι τελεια μπραβο σου Γιωργια μου.. οι κουκλες σου ειναι τέλειες.. τι τεχνικη ειναι αυτη με τα μαλια; σουπερ.. σαν αληθινα ειναι...καλη συνεχεια σε οτι κανεις .. φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια Πολλά!!! Καλή Χρονιά με υγεία,αγάπη και κάθε ευτυχία!!!
    Οι κούκλες σου είναι καταπληκτικές!!! Μπράβο σου,στην λεπτομέρεια φαίνεται η τελειότητα της δουλειάς σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά έχω μείνει!Πέρα από το γεγονός πως μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ οι Tilda εσύ νομίζω πως τις πέτυχες απίθανα ωραία!!!Συγχαρητήρια!!!Είναι όντως καταπληκτικές!!!Μπράβο σου βρε Γεωργία μου!!!Καλή Χρονιά σου εύχομαι!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends