Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Απλικέ και πάλι απλικέ!


Για να είμαι ειλικρινής σπανίως μου αρέσουν 100% αυτά που ράβω....Δεν είναι τελειομανία,το ξέρω πως το τέλειο δεν υπάρχει,είναι υποκειμενικό και πως στην ραπτική το τέλειο μοιάζει ετοιματζίδικο και καθόλου....homemade!Αλλά ναι,θα κάθομαι και θα βρίσκω χίλια δυο κουσούρια και λάθη και στο τσακ είμαι να το ξηλώσω για εκατοστή φορά.Μετά βέβαια που τα φωτογραφίζω και τα βλέπω από μια απόσταση συνήθως αλλάζω γνώμη αλλά και πάλι θα βρω ελαττώματα.

Με το needle turn applique πάλι έχω πάθει το αντίθετο.Βλέπω λάθη(φυσικό αφού είναι ακόμα αρχή) και όμως το τελικό αποτέλεσμα το λατρεύω!Είναι έρωτας;Μάλλον...

Θα μοιραστώ μαζί σας λίγα πραγματάκια που έφτιαξα τελευταίως έτσι για έμπνευση :).

Όλα ανεξαιρέτως μού έβγαλαν το λάδι για να τα ράψω.Έχουν πολύ ράψιμο στο χέρι και καθώς δεν έχω πατρόν οι πειραματισμοί κάνουν το όλο πράγμα απίστευτα χρονοβόρο.




απλικέ

απλικέ




πατσγουορκ πορτοφόλι











απλικέ πορτοφόλι

απλικέ

needle turn applique

Χαθήκατε στις πολλές φωτογραφίες;Έ,είπαμε,έρωτας είναι αυτός...

Σας φιλώ....και εις το επανιδείν....

10 σχόλια:

  1. Θα στο πω θεσσαλονικιώτικα: Καλα πλακα ΜΕ κανεις;;;; ειναι Τελεια ολα!!!!! Εχω ξετρελαθει! Γεια στα χερια σου και δε βλεπω ουτε μισο λαθακι!
    Και χρονια πολλα για τη γιορτη σου, εστω και λιγο αργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπέροχα τα πορτοφολάκια! Την απλίκα πως τη βάζεις; Με γαζί ή στο χέρι;Πάντως οι ραφή είναι αόρατη!! Καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πώ αφου πραγματικά το Μπράβο!! είναι λίγο. Εξαιρετική δουλειά με πολύ φαντασία αφου τα σχεδιάζεις κιόλας και ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας τα δείχνεις και πέρνουμε ιδέες όπως λές. Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ τώρα τι να πω;
    Πού τα βλέπεις τα ψεγάδια, κορίτσι μου; Τόσα χρόνια που βλέπω έργα σου, αυτό που θαυμάζω είναι η αψεγάδιαστη δουλειά σου, το τέλειο φινίρισμα!!!
    Γεια στα χεράκια σου και χαρά στην υπομονή σου. Υπέροχες δημιουργίες!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να ξέρω αν έχουν μικροατέλειες ,εγώ βλέπω ότι είναι πανέμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και χωρίς πατρόν;;;; Τι να πω;;; Μπράβο βρε κορίτσι μου, είναι όλα τόσο μα τόσο όμορφα και καλοδουλεμένα!!! Συγχαρητήρια γλυκιά μου!!! Α!!! να μην ξεχάσω να ευχηθώ Χρόνια πολλά!!Φιλιά πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια ,τέλεια,τέλεια και αψογα!!!Γεια στα χέρια σου ,Γεωργία!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλειο!!!!!Και οι ατέλειες έχουν την χάρη τους. Κι εγώ πρωτάρα και αυτοδίδακτη, όταν έκανα το πρώτο μου γαζί είπα είναι σαν τα κινέζικα προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends