Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

παντελόνα λινή BURDA 7966(LINEN DRAWSTRING PANTS)





Το πιο αγαπημένο μου πατρόν μέχρι τώρα.Δεν θυμάμαι και'γω πόσες φορές το έχω ράψει.Η κανονική του version έχει τσέπες.Σε αυτό το παντελόνι τις έχω παραλείψει.Το έραψα από λινό που βρήκα με 4,50€ το μέτρο και χρειάστηκα δύο μέτρα.Τζάμπα πράγμα!Και βγήκε τελικά πολύ καλό λινό,δεν χορταίνω να την φοράω την παντελόνα αυτή.
Συστήνω το πατρόν αυτό σε αρχάριες,οι οδηγίες που συνοδεύουν το πατρόν είναι αναλυτικές και αν δεν κάνουμε τις τσέπες ε τότε ράβεται σχεδόν μόνο του!Τα νούμερα αρχίζουν από 12 οπότε δεν είναι πατρόν για πολύ αδύνατες.


φωτογραφία από το πατρόν:





8 σχόλια:

  1. Χαίρομαι τόσο πολύ που βλέπω ένα ωραίο ελληνικό blog για ραπτική! Πάω να σε προσθέσω αμέσως στο blogroll μου, ευχαριστώ για τις ιδέες:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαιρετικη δουλεια και πανεμορφο μπλογκ!!! ΜΠΡΑΒΟ ή οπως λενε στα ελληνικα ΕΥΓΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα! Δεν μπορώ να δώ το πατρόν, έχει αφαιρεθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας κι από εμένα. Πρώτα πρώτα συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!!! Τα λες τόσο αναλυτικά που σου δημιουργείται επιθυμία να ξεκινήσεις το ράψιμο!!!! Ευχαριστώ πολύ που εξηγεις με τόσες λεπτομέρειες. Το πατρόν για τη παντελονα δε το βλέπω κι εγώ. Γίνεται να μας πεις πως θα το βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φαίνεται.Πάντως είναι αυτό:
      http://sewingpatterns.com/sub_item.php?item_num=7966bur&model=%&new_category=search&view=gallery&brand=&category=search&pageGoto=0&pageFormat=3|186|186&pageCount=18&search=7966&return=yes

      Διαγραφή
    2. Γεωργία εξήγησε μου σε παρακαλώ μπορώ να κατεβάσω το πατρόν στον εκτυπωτή μου έναντι χρηματικής αμοιβής αν κατάλαβα σωστά!!!!Εξήγησε μου σε παρακαλώ!! Ευχαριστώ και καλό βράδυ!!!!

      Διαγραφή
    3. Η αλήθεια είναι πως είναι περίπλοκο....για δες καλύτερα μήπως είναι διαθέσιμο σε καταστήματα εδώ στην Ελλάδα να στο στείλουν.Δεν θα χρειαστεί να κόβεις και να κολλάς που είναι μεγάλος μπελάς.
      Σε μια αναζήτηση που έκανα το βρήκα εδώ:
      http://www.kounias.gr/products.php?p=655&c=225&l=1

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ πολύ έστω και καθυστερημένα!!!!Καλό σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends