Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Πορτοφόλι με πανεύκολο απλικέ.


To needle turn applique(ή αλλιώς το απλικέ με γυρισμένες άκρες ραμμένο στο χέρι) δεν είναι απαραίτητο να αφορά περίπλοκα σχέδια,μικρά κομματάκια με ατέλειωτες γωνίες και κλειστές καμπύλες.Αν σας γοητεύει και είστε ακόμα στην αρχή επιχειρήστε να εξασκηθείτε με λωρίδες ρελιού που απλά θα ράψετε με κρυφοβελονιά πάνω σε ένα ενιαίο ύφασμα.Αυτή την τεχνική ακολούθησα στο πορτοφόλι που βλέπετε παρακάτω.


Κόψτε λωρίδες από υφάσματα που σας αρέσουν,φτιάξτε με αυτά ρέλι με το ειδικό(και πολύ φθηνό)εργαλειάκι και μετά ράψτε πάνω σε ένα ουδέτερο φόντο.Μπερδέψτε τα ρέλια,βάλτε το ένα να περνάει πάνω ή κάτω από το άλλο,κάντε καμπύλες(το λοξό ρέλι είναι ιδανικό σε αυτό),ράψτε τα ευθείες,τυχαία ή συμμετρικά και φτιάξτε κάθε φορά ένα διαφορετικό,τρελό αποτέλεσμα!






Αυτό που μου αρέσει στο νέο μου πορτοφόλι είναι το κούμπωμά του που θυμίζει δέρμα(το οποίο αποφεύγω πάααααρα πολύ) αλλά είναι χαρτί!!!!Ναι,ένα χαρτί που πλένεται,ράβεται,σιδερώνεται και δεν σκίζεται!!!!Το λάτρεψα!Θα σας μιλήσω προσεχώς για το υλικό αυτό.








Πώς σας φαίνεται;Είναι απλό και λιτό αλλά νομίζω πως βγήκε όμορφο!

10 σχόλια:

  1. Και απλό και λιτό και όμορφο!
    Γεια στα χέρια σου keywoman, ότι πιάνεις το κάνεις χρυσάφι!
    (Όχι βέβαια ότι περίμενα τίποτα λιγότερο από σένα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο! Όπως πάντα κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Γεωργία γι' άλλη μια φορά! Και τί ωραία υλικό αυτό το τόσο ανθεκτικό χαρτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωωωω μα είναι τέλειοοο!!! Χαρτί, ε;;; δεν το έχω ξαναδεί!!! Ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όνειρο έγινε!!!Καταπιάνομαι τελευταία με τη μηχανή αλλά για κάτι τέτοιο δεν είχα καν σκέψη, είναι και στο χέρι!!!Τέλειο!!!Καλή συνέχεια γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends