Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Παιδικό σακίδιο πλάτης


Όταν η μονάκριβη ανιψιά σου σου ζητάει να φτιάξεις ένα σακίδιο πλάτης για να το δωρίσει στην καλύτερη φίλη της δεν μπορείς παρά να πεις "ΝΑΙ!".






Ένα παρόμοιο σακίδιο με την ίδια κουκουβάγια τής είχα ράψει πριν 2 χρόνια περίπου.Το χρησιμοποιεί ακόμα,το λατρεύει και το προσέχει τόσο πολύ που είναι ακόμα σχεδόν σαν καινούριο!




Φυσικό και επόμενο λοιπόν να θέλει ένα ίδιο και για την καλύτερή της φίλη.Χειροποίητο και ίδιο όμως δεν γίνεται...Η απλικέ κουκουβάγια παρέμεινε ίδια αλλά ταυτόχρονα και τελείως διαφορετική αφού έγινε με άλλα υφάσματα.Αυτή την φορά χρησιμοποίησα τα γιαπωνέζικα υφάσματα που πρόσφατα απέκτησα.Τελικά αυτά τα υφάσματα μού φαίνονται τέλεια είτε το απλικέ είναι με γυρισμένες άκρες είτε με όχι.Δεν ξέρω αν συμφωνείτε και εσείς.






Το εξωτερικό ύφασμα είναι καραβόπανο και η φόδρα από λεπτή βαμβακερή πουά ποπλίνα σε διάφορους τόνους του μωβ.Εσωτερικά έχει μια μεγάλη τσέπη που κλείνει με φερμουάρ για τα πιο πολύτιμα αντικείμενα.







Το σακίδιο κλείνει εύκολα με χοντρό βαμβακερό κορδόνι.


Τώρα που βλέπω στις φωτογραφίες το εσωτερικό της τσάντας σκέφτομαι πως εύκολα θα μπορούσε να είχε γίνει και σακίδιο διπλής όψης,απλά προσθέτοντας δύο ακόμα θηλιές στην φόδρα.Μμμμ....δεν πειράζει,την επόμενη φορά.



Τώρα πρέπει να φτιάξω και ένα για τον μονάκριβο ανιψιό μου!Αυτός πάλι είναι τρελός με τα φορτηγά οπότε η κουκουβάγια θα γίνει....νταλίκα!!!!

Σας αφήνω με μια φωτογραφία από την επόμενη ανάρτηση.


Φιλιά!!!!



8 σχόλια:

  1. Α, μα τί τυχερή ανιψιά (και φίλη της ανιψιάς)! Εννοείται ότι θα μπορούσε να είναι ντουμπλ-φας η τσάντα, κάνεις τόσο καθαρή δουλειά άλλωστε! Εκπληκτική. Και μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως να πεις οχι!!! φυσικά!!! τέλεια είναι!!! με το καλό και η νταλίκα τώρα, μην παραπονιέται και ο ανιψιός!! έτσι παν αυτά! χεχε...φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελεια... τελεια, και υπεροχη η κουκουβαγια! Περιμενω να δω και το φορτηγο... αλλα και το πορτοφολι;;; (την επομενη αναρτηση σου εννοω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι πανέμορφη!!!! Με γεια κοριτσάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!! Μόλις σε ανακάλυψα από την ομάδα του fb. Υπέροχη δουλειά πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχη! Μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις να την φτιάξω και εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends