Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Χειροποίητα κολάρα για σκύλους!



Καλησπέρα στην όμορφη παρέα,την καλοκαιρινή παρέα γιατί όπως διαβάζω στις αναρτήσεις σας το καλοκαιράκι πήρε για τα καλά τα μυαλά σας!!!!.

Μα που πήγε η άνοιξη άραγε;;;Πώς από τα χοντρά μπουφάν βάλαμε κατευθείαν κοντομάνικα;Πώς από το πάπλωμα θα βάλω κατευθείαν σεντονάκι;;;Και τα ωραιότατα κουβερλί μου τι θα τα κάνω;Πότε θα τα στρώσω,ε;;;
Εγώ για να είμαι ειλικρινής είμαι ακόμα σοκαρισμένη!!!Εντάξει το αγαπάμε το καλοκαιράκι αλλά όχι κι έτσι.....μπαίνεις κι ούτε χτυπάς μια πόρτα....το πράμα θέλει λάου λάου...να προλάβουμε να βάλουμε ένα μπουκάλι νερό στο ψυγείο βρε παιδί μου....άμα αρχίσουμε τα A.C. από τώρα καταστραφήκαμε.Πήγα στο φαρμακείο να πάρω αντηλιακό και δεν τα είχαν βάλει ακόμα στα ράφια.....

Είναι γεγονός όμως πως άλλαξε η διάθεση μας αμέσως!Ξαφνικά η "κρίση" φαίνεται γκρίζα κι όχι μαύρη,ξαφνικά μετράει περισσότερο το σήμερα,το τώρα  κι αύριο έχει ο Θεός.
Κι όμως πάντα πρέπει να μετράει το ΤΩΡΑ με ήλιο ή χωρίς.Με ζέστη ή με κρύο.


Τέλος ο πρόλογος.
Η σημερινή ανάρτηση είναι μια ανακοίνωση στην "παρεούλα" μου για το e-shop μου.Μια ιδέα που ήρθε ξαφνικά και υλοποιήθηκε στο πατ κιουτ που λένε.
Μου αρέσει να φτιάχνω περιλαίμια για σκύλους,μου αρέσει πολύ,δεν ξέρω γιατί...απλά κόλλησα!Τρελαίνομαι να τα βλέπω φορεμένα!!!!!Κάθε σκυλάκος αναδεικνύει το κάθε περιλαίμιο μ'ένα μοναδικό τρόπο που με κάνει να ερωτεύομαι την διαδικασία όλο και περισσότερο...

Μ'αρέσει να φοράω στην Μάγια μου κάθε μέρα διαφορετικό κολλάρο,εκείνη δεν δίνει σημασία αλλά εμένα μου φτιάχνει το κέφι.Όσοι δεν έχουν σκύλο δεν θα με καταλάβουν...θα με περάσουν για τρελή,πως ασχολούμαι με περιττά πράγματα.Αλλά μήπως δεν είναι αυτά τα περιττά τελικά το αλάτι στην ζωή μας;;;;Δεν είναι η ουσία της ζωής μας όμως σίγουρα την νοστιμεύουν!


Δεν περιμένω να βγάλω χρήματα απ'αυτό ούτε και κέρδος απλά να καλύπτω τα έξοδα  των υλικών κάνοντας κάτι που το γουστάααααααρω πολύυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα υφάσματα και τα αξεσουάρ είναι όλα από Αμερική προκειμένου να εξασφαλίσω την καλύτερη ποιότητα και το αισθητικό αποτέλεσμα που είχα στο μυαλό μου!








Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ


Θα ήθελα να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα..... με λιγότερο κρέας,ας φάμε αυτό το Πάσχα κάτι άλλο,πιστέψτε αν σκεφτείτε πως έστω κι ένα μωρό κατσικάκι ή αρνάκι δεν θα βρει τραγικό θάνατο απλά για να φάμε εμείς,το βράδυ όταν θα πέσετε για ύπνο θα κοιμηθείτε ελαφρύτεροι.


Σας φιλώ



16 σχόλια:

  1. Ωραία τα κολάρα για τους σκυλάκους. Εγω έχω δύο σκυλιά και νομίζω στα γενέθλιά τους θα τους κάνω κανένα δωράκι να χαρούν.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωω!! Καλορίζικο το μαγαζάκι Γεωργία μου!
    Ότι γουστάρεις τρελά να φτιάχνεις κολάρα είναι ολοφάνερο, οπότε νομίζω ήταν μια πάρα πολύ καλή κίνηση! Κάθε τι που αγαπάμε και κάνουμε μέσα από την καρδιά μας, μόνο περιττό δεν είναι! Ίσα ίσα που από αυτό παίρνουμε δύναμη και ανανεωνόμαστε!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω σκύλο (ευτυχώς για τον σκυλο!) αλλά είναι τόσο καλόγουστα τα περιλαίμια σου! Πρέπει να συνεργαστείς με κανένα pet shop, είμαι σίγουρη οτι θα γίνουν hit!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή Γεωργία μου !
    Υπέροχα χρώματα, η δουλειά σου εξαιρετική.
    Σε φιλώ, καλή Ανάσταση σου εύχομαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα και Καλο μήνα!
    Παααααρα πολύ ωραία τα λουράκια σου!!!

    Ούτε εύχομαι και επιτυχίες με το etsy shops σου :)

    Τέλος σου εύχομαι Καλο Πάσχα και να περάσεις καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε είχα χάσει για λίγο καιρό...αλλά και γω ήμουν λίγο στα χαμένα...

    Τα περιλαίμια είναι εξαιρετικά!!!!
    Στο χω ξαναπεί πως λυπάμαι που δεν έχω σκύλο για να του φοράω όλα αυτά τα φοβερά αξεσουάρ!!!
    Μπράβο σου, υπέροχη δουλειά!!
    Πάω στοίχημα πως η Maya καμαρώνει!!!!

    Σου εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα καλή μου...να περάσεις όμορφα κι αξέχαστα με τους αγαπημένους σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία δουλειά χαρούμενα χρώματα και τόσο καλόγουστα!!
    καλορίζικο και το μαγαζάκι σου!!
    καλό μήνα και καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά είναι πάρα πολύ ωραία!!! ♥ συγχαρητήρια και καλή αρχή!! Είμαι σίγουρη ότι τα κολάρα σου θα τα πάνε περίφημα. Άνοιξα και εγώ το etsy shop μου πριν λίγες μέρες και μου φαίνεται τόοοσ περίεργο αλλά ωραίο.

    υ.γ. να μην ξεχάσω να σχολιάσω ότι μ'αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες που έκανες! δυναμικές και ξεκάθαρες! well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι όμορφα που είναι ... θα τα φορούσα για βραχιολάκια!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή Ανάσταση με υγεία και χαρά! Πανέμορφα τα κολάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τοκ τοκ...είμαι το καλοκαίρι και ήρθα να σε προειδοποίησω:)
    Χα χα χα πολύ γέλασα με τον πρόλογό σου!!!
    Για τα κολάρα σου έχω μόνο ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να πω! Ο "ανιψιός" μου φοράει ήδη το δικό του και ρίχνει τα γκομενάκια ένα ένα!!! Η καημένη η Μάγια έχει βαρεθεί να αλλάζει κολάρα σαν τα πουκάμισα:))))
    Καλές πωλήσεις στο μαγαζάκι σου!!!! Είναι πραγματικά τέλεια η ιδέα σου, πολύ προσεγμένο το προϊόν και άκρως πρωτότυπο!!! Dogowners σπεύσατε να προμηθευτείτε τα κολάρα της Γιωργίας μας!!!!
    Κaλή Ανάσταση με την όμορφη 3μελη σου οικογένεια με τα 8 πόδια!!!
    Γιορτάζεις κιόλας. Ελπίζω να θυμηθώ να σου στείλω email...γιορτάζει το 50% του ελληνικού πληθυσμού τη Δευτέρα:) Χρόνια πολλά πολλά, πάρα πολλά!!! Υγεία να έχεις πάντα και τύχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!!!Γεωργία υπέροχη ,άψογη και πανέμορφη η δουλειά
    με τα κολάρα σου!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια Πολλά κι απο μένα, αν και καθυστερημένα βλέπω την ανάρτησή σου.... Δίκιο έχεις για το καλοκαίρι! Εγώ το λατρεύω, αλλά η άνοιξη δεν παύει να είναι η καλύτερη εποχή, η οποία είναι υπο εξαφάνιση!!!! Τώρα για τα κολάρα σου... δεν έχω λόγια, είναι εκλπηκτικά!! Έχω μείνει άφωνη! Έτσι μου ρχεται να πάρω σκύλο ! Τα υφάσματα, τα χρώματα, η φωτογράφηση... όλα είναι υπέροχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η Μαγια ειναι ο πιο στυλατος σκυλος νομιζω!!!ειναι ολα τελεια!!!καλες δουλειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου 6977070610

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends