Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Dog Poop Bag Holder Tutorial(Πουγκί)




Καλημέρα σε όλες.


Το σημερινό tutorial είναι ένα μήνυμα σε όσους έχουν σκύλο.

Σας παρακαλώ μαζεύετε τις ακαθαρσίες του ζώου σας.

 

 

Δεν μας φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι να περπατάνε και να βλέπουν τα καλλιτεχνήματα των "παιδιών" μας πρωί πρωί με το καλημέρα ή και χειρότερα τη νύχτα που υπάρχει και κίνδυνος μεγαλύτερος να τα πατήσουν διότι ως γνωστόν "όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί".....
Πωπω σας έφτιαξα την ημέρα με την ......περι....σκατών.....κουβέντα.Sorry αλλά το θεωρώ πολύ σημαντικό να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του σκύλου μας,έχω τσακωθεί  άσχημα πολλές φορές  με ιδιοκτήτες σκύλων για το θέμα αυτό.Με έχουν βρίσει με τα χειρότερα λόγια επειδή έχω προσφέρει σακουλάκι και έχω προτρέψει κάποιον να μαζέψει τα περιττώματα του ζώου του.

Είμαι κάθετη!
Όποιος δεν μαζεύει τις ακαθαρσίες του ζώου του είναι βρομιάρης και απολίτιστος!!!
Τα σκυλιά μας δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε τουαλέτα ή να μαζέψουν μόνα τους τα κόπρανά τους!Είναι δική μας υποχρέωση.Νομική και ηθική!

Ουφ!Φούντωσα!!!!

όπως σας έλεγα λοιπόν το σημερινό τουτοριαλ(όπως το λέμε και στα ελληνικά...)είναι ένα πουγκί για να έχουμε μέσα τα σακουλάκια για να μαζέψουμε αυτά που είπα παραπάνω,μην ξαναλέω την σκ... λέξη γιατί κοντεύω να ξεράσω....το ίδιο υποθέτω κι εσείς.


Βέβαια είναι ένα πουγκί και για χίλιες άλλες χρήσεις,ανάλογα τις διαστάσεις που θα επιλέξουμε να το ράψουμε.Μπορείτε να βάλετε μέσα καλλυντικά,κοσμήματα,βίδες(ναι έχω φτιάξει αρκετά στον keyman)και και και.....


Το συγκεκριμένο πουγκί είναι ασορτί όπως βλέπετε με το περιλαίμιο της κοπέλας μου για το οποίο θα σας μιλήσω προσεχώς.


Τα υλικά είναι :
ύφασμα για το εξωτερικό κομμάτι
ύφασμα για το εσωτερικό(φόδρα)
λίγο ύφασμα για την "θήκη" του κορδονιού
βαμβακερή φορτέτσα ή καρίνα ή χοντρή βλιζελίνη για όλα τα κομμάτια ΕΚΤΟΣ από την λωρίδα που θα είναι η θήκη που θα περαστεί το κορδόνι.
κορδόνι περίπου 50cm
στοπ κορδονιού(Μπορεί να έχετε κανένα από κανα παλιό μουφάν ή σακίδιο)

Όπως θα διαπιστώσετε τα κομμάτια είναι μικρά οπότε το ράβουμε με ό,τι μικρό κομματάκι έχουμε,δεν είναι ανάγκη να είναι τα κομμάτια από το ίδιο ύφασμα. 

Οι διαστάσεις είναι αυτές που φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία.



 Πρώτα ράβουμε τα πλαϊνά όπως φαίνεται παρακάτω.



Αφού ράψουμε και πατήσουμε με το σίδερο τις ραφές ανοιχτές τρυπώνουμε τον πάτο(καλή με καλή πλευρά) στον εσωτερικό κύλινδρο(που θα είναι η φόδρα).Προτιμώ το τρύπωμα από τις καρφίτσες γιατί δεν αντέχουν άλλα τσιμπήματα τα δαχτυλάκια μου!
Αν το παραλληλόγραμμο και ο κυκλος είναι κομμένα με ακρίβεια χιλιοστού αυτή η διαδικασία δεν θα μας παιδέψει καθολου.





Τώρα θα ράψουμε την θήκη μέσα στην οποία θα περαστεί το κορδόνι μας








Turn the main fabric sack right side out and place it in the lining part.Stitch it with the cord casing strip,right sides together.Seam allowence 1/4"










 Περνάμε και το στοπ για το κορδόνι μας,δένουμε με κόμπο τις άκρες του κορδονιού μας και είμαστε έτοιμοι!





Καλή συνέχεια!

Φιλάκια!

34 σχόλια:

  1. το ασορτι λουρι του σκυλου με τρελαινει!!!!καλα εκανες φοβερη δουλεια!!!τι να πω εχω μεινει!! οσο για τα ''δωρακια''που αφηνουν τα σκυλακια μας εννοειται πρεπει ολοι να τα μαζευουμε,ειναι υποχρεωση μας εφοσον εχουμε εναν σκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα, αυτη η ιστορια περι...σκατων μου θυμησε τον μαθηματικο μου που ελεγε:"τα μαθηματικα ειναι μια κουρας.Αν δεν την πηδηξεις την πατας!"
    σιγουρα πρεπει ολοι οσοι εχουν σκυλο να καθαριζουν τις ακαθαρσιες τους και να εχουν αυτο το σουπερ καταπληκτικο πουγκακι μαζι τους.Εγω δεν εχω σκυλο, μπορει ομως να προσπαθησω να ραψω ενα για την Νταμα της αδελφης μου.φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΠΟΥΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ...ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!!!!ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο tutorial! Δυστυχώς στην Ελλάδα λίγοι έχουν αυτό το καλό συνήθειο. Μπράβο στο θάρρος σου πάντως που το λές, φαντάζομαι τις αποκρίσεις που έχεις λάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεωργία μου για ακόμα μια φορά στέκομαι άναυδη μπροστά σε μια δημιουργία σου! Ειλικρινά είναι πανέμορφο το πουγκί σου!
    Ο πρόλογός σου με κάλυψε απόλυτα... Κι εγώ έχω τσακωθεί πολλάκις αλλά απ' ότι φαίνεται μυαλό ο κόσμος δεν βάζει. Δυστυχώς δεν είναι στη φύση μας το να είμαστε πολιτισμένοι και να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εκπληκτικη δουλεια...τρελαινομαι για τις λεπτομερειες σου!!
    μπραβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεωργία, είσαι καταπληκτική !!!!
    Ασορτί και το λουράκι !!!!!!!! Μπράβο, πολύ καλή δουλειά,
    ωραία συνδυασμένα τα χρώματα.
    Και ετικέτες τύπωσες ? Θέλω και εγώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ κορίτσι μου καλά τα γράφεις και πιο καλές οι οδηγίες για το πουγκακι,αλλά ποιος το κάνει? Οι περισσότεροι που βλέπω σφυρίζουν αδιάφορα και αν πεις και τίποτα ακούς και τον εξάψαλμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι φοβερή! Μια ακόμη υπέροχη δημιουργία από τα χεράκια σου!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλειο tutorial!! Υπέροχο έγινε το πουγκάκι σου! Είναι πανέμορφο και άκρως χρηστικό!! Εν τω μεταξύ, μου αρέσει που έχεις ασορτί περιλαίμιο στην κοπέλα σου!! χιχι!
    Θα συμφωνήσω πως όλοι πρέπει να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των ζώων τους! Ειδικά μέσα στην πόλη, είναι ανεπίτρεπτο το αντίθετο!!!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ουάου. Έχω πάθει πλάκα με τα τουτόριάλ(ς) σου, θέλει τρελή υπομονή, μπράβο σου!
    Και έχει και ωραίο αποτέλεσμα, πάρα πολύ ωραίο! Με προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως πάντα.
    Και μ' αρέσει που μαλώνεις με τους άλλους ιδιοκτήτες σκύλων, παρόλο που μάλλον φαιά ουσία και ενέργεια χαλάς-κανένας από αυτούς δεν πρόκειται να βάλει μυαλό...(την άλλη φορά, να πεις "εχμ, συγγνώμη, κάτι σας έπεσε!").
    Μα γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει ότι πολιτισμός είναι να σέβεσαι τον άλλον, από τα πιο μικρά και ασήμαντα πραγματάκια μέχρι τα πιο μεγάλα; Ουφ, φούντωσα κι εγώ, βραδιάτικα...
    Φιλιά πολλά, Γεωργία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι ακριβώς όπως τα σκουπίδια, όταν απεργούν οι υπάλληλοι της καθαριότητας!Ένω όλοι σου λένε μην κατεβάζεις τα σκουπίδια στους κάδους, εσύ ( όχι εσύ, το δεύτερο πρόσωπο γενικά) το κάνεις, για να μην βρίσκονται τα σκουπίδια στο μπαλκόνι σου! Δεν σε νοιάζει τι θα γίνουν τα σκουπίδια σου, απλά δεν θέλεις να βρίσκονται στο μπαλκόνι σου! Έτσι και με τα κακά, ας "χέσουν" όπου βρουν, αρκεί να μην τα κάνουν στο σπίτι τους!!!!!!!!Μακάρι, όλοι ν' ακολουθήσουν το παράδειγμά σου!Η δημιουργία σου, πάντως, είναι εξαιρετική και οι οδηγίες κατατοπιστικές!Για ακόμη μια φορά με ξεσηκώνεις για να ξαραχνιάσω την ραπτομηχανή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχαχα, πολύ γέλασα! Ωραία η περιγραφή σου και το τουτόριαλ ελληνιστί τέλειο! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Poly kalh anartish sou! Moy eftiakses to kefi! Bravo sou kai gia to poungi! filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχου, μα τι τέλειο! Και τι κούκλα η Μάγια! Μπορεί και να δοκιμάσω να το κάνω, αν και είναι για πιο προχωρημένους από μένα, πολύ μου άρεσε, και οι οδηγίες σου είναι τόσο λεπτομερείς, που δεν σε αφήνουν να κάνεις λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!είναι απαράδεκτοι και είναι δυστυχώς πολλοί!!!Ομορφο το τσαντάκι περιττωμάτων και ιδιαίτερα κομψό και διακριτικό αλλά το λουρί με ξετρέλανε.Καλή Κυριακή χρυσοχέρα Γεωργία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θέλω να γράψω και εγώ με τη σειρά μου ότι λατρεύω τα tutorials που κάνεις. Είναι τόσο κατατοπιστικά και αναλυτικά που κάθε φορά θέλω να δοκιμάσω να το κάνω και εγώ. Εγώ λοιπόν σκύλο δεν έχω, χαίρομαι που κάποιοι όπως εσύ, στην Ελλάδα έχουν τέτοια στάση γιατί μέχρι σήμερα το αντίθετο πετυχαίνω :( Το πουγκάκι θα το κάνω για άλλη χρήση! Μπράβο και πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. είναι τέλειο!!! καταπληκτικό! μου άρεσε όπως το έθεσες!! έχεις δίκιο! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατ αρχάς, έχεις απόλυτο δίκιο! Δεύτερον, έχω εντυπωσιαστεί από τις φοβερές οδηγίες σου και τις υπέροχες φωτογραφίες σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δικιο εχεις αλλα....!!! το τουτοριαλ εκπληκτικο βλεπω οτι προοδευεις συνεχως ειναι πιο αναλυτικο κ λεπτομερες!!! καθε αναρτηση σ ειναι απολαυστικη !το λουρακι τ σκυλου σ ολα τ λεφτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλως σε βρισκω Γεωργια μου!Έχεις απολυτο δικιο για τηνβολτα των ζωων αλλα και το tutorial αναλυτικοτατο!Θα τα λεμε!φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολυ ωραια ιδεα!!!Και ο σκυλακος σου τελειος!

    Τανια

    http://littlethingsblogged.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε περιμένει ένα βραβείο με έντεκα ερωτήσεις!!!χι!χι!Πέρνα από το μπλογκ μου να το παραλάβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεωργία μου τελεια ιδεα! Θα ήταν και ωραίο δωράκι!
    Παρόλο που δεν εχω σκυλακι, συμφωνω απόλυτα μαζί σου!
    Η τελευταία φωτο είναι όλα τα λεφτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τέλειο το πουγκί!! όσο για το μάζεμα τί να πω? έχεις απόλυτο δίκιο...και επειδή δεν είναι όλοι γύρω μας φιλόζωοι και ευαίσθητοι ας μη τους δίνουμε και πάτημα να μας τη λένε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αλλαγές βλέπω!!!! με γεια!!! πολύ όμορφο είναι και έτσι!!! :) φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. teleio tutorial!!!!!!!!!!!polu analutiko oste k enas arxarios na katalavainei bravo!!!!!!!Kai akoma perisotera bravo gia tin protasi ego otan eixa katoikidia (lukoskula)panta ta mazeua,( an kai den to ekana me <> opos 8a to kanoun osoi ftiaksoun to tsantaki pou deixneis sto tutorial)...parolo pou san efivi griniaza ligaki...k einai asxima otan den ta mazeuoun k to leo ego pou toso agapo ta zoa ...fantasou ti 8a lene autoi pou ta antipa8oun...
    polu oraia anartisi k pali BRAVO!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεωργία μου καλησπέρα!!! χαίρομαι που βρεθήκαμε.Μου αρέσει πολύ το πώς τα λές χύμα και τσουβαλάτα!! Μου άρεσε πολύ το blog σου και οι κατασκευ’ες σου.Κανεις υπέροχη δουλειά με την ραπτική αλλά και με τον αναλυτικό τρόπο που μας τα παρουσιάζεις,Χίλια μπράβο σου για όλα!!! Το πουγκί σου εξαιρετικό!!! Να είσαι καλά και θα τα λέμε πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γεωργία μου, ξετρελάθηκα με τις αλλαγές!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πολύ φρέσκο, φωτεινό, ανανεωμένο!! Μπράβο!
    Και εννοείται, για άλλη μια φορά μας παρουσιάζεις ένα ΤΕΛΕΙΟ tutorial!!!
    Είσαι φοβερή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends