Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

bazaar





Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί έρχονται και πολλά φιλοζωικά Bazaars τα οποία χρειάζονται την υποστήριξή μας,αυτή την εποχή περισσότερο από κάθε άλλη και επειδή τα αδέσποτα πολλαπλασιάζονται αλλά και επειδή είναι φυσικό όλοι μας να μην μπορούμε να δώσουμε όσα δίναμε ίσως τις "καλές εποχές".

Παρά το γεγονός πως ο ελεύθερος χρόνος στον κόσμο μου είναι κάτι δυσεύρετο προσπαθώ να προλάβω και να φτιάξω μερικά πραγματάκια για να τα δώσω στο bazaar της ομάδας "Τα Φαντάσματα Ασπροπύργου",μια ομάδα πραγματικά αξιέπαινων ανθρώπων που με μοναδικό όπλο τους την αγάπη τους για τα αδέσποτα σκυλιά προσπαθούν να πολεμήσουν το ανεξέλεγκτο πρόβλημα της κακοποίησης των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Ασπροπύργου.Όσοι είχαν την ατυχία να περάσουν από την περιοχή θα γνωρίζουν την άθλιες συνθήκες που επικρατούν στον Δήμο.


Αποφάσισα να φτιάξω λοιπόν μερικά τσαντάκια μπρελόκ και πιστεύω να βρω χρόνο και για περισσότερα μιας και το μεν πνευμα πρόθυμον η δε σαρξ ασθενής.Το Σάββατο βράδυ με βρήκε στο Νοσοκομείο Υγεία με μια κρίση ημικρανίας που όμοια της δεν είχα ζήσει παρά το γεγονός πως ταλαιπωρούμαι από τα 14 μου από ημικρανίες.Ζάλη,αστάθεια,ίλιγγοι και εμετοί είναι συμπτώματα συχνά στην καθημερινή μου ζωή αλλά αυτή η φορά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο οργανισμός χτύπησε συναγερμό.Μετά από ορό,ενδοφλέβια παυσίπονα,αντιεμετικά και οξυγόνο κάπως απέκτησα επαφή με την πραγματικότητα ξανά και μπόρεσα να γυρίσω στο σπιτάκι μου.Χρειάζομαι ξεκούραση όμως και αποχή από ράψιμο και blogging(μιας και ο υπολογιστής για τις ημικρανίες είναι σφαίρα στον κρόταφο...).











Και τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα στολίδια.





Φιλιά σε όλες!

28 σχόλια:

  1. περιττο να πω πως αυτα που εφτιαξες ειναι υπεροχα! δεν ειναι ομως περιττο απο οτι φαινεται να πω οτι πρεπει να προσεχεις περισσοτερο τον εαυτο σου!

    καλη αναρρωση και να προσεχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι θαυμάσια όσα έφτιαξες για το συγκεκριμένο μπαζάρ και σε συγχαίρω!!! Ετοιμάζω κι εγώ να στείλω στα "Φαντάσματα του Ασπροπύργου" και καταλαβαίνω πόσο χρειάζονται αυτοί οι αξιέπαινοι άνθρωποι, οι εθελοντές, τη στήριξή μας! Τους εκτιμώ ιδιαίτερα!!! Σου εύχομαι περαστικά και να μη ξαναζήσεις ποτέ πια τόσο έντονο περιστατικό ημικρανίας. Να'σαι καλά!!!! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι υπέροχα πραγματάκια !! και περαστικά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά και γρήγορα εύχομαι!
    Να ξεκουραστείς, να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις πολύ χρόνο στον εαυτό σου!
    Και όλα τα υπόλοιπα δεν πειράζει να περιμένουν λίγο!
    Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι φανταστικά πραγματικά! Πάρα πολύ χαριτωμένα και καλοφτιαγμένα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλαβαίνω τι περνάς. Είχα αντιμετωπίσει κι εγώ πρόβλημα με ημικρανίες κάποτε (βέβαια εμένα ήταν θέμα αυχενικού και τελικά ξεπεράστηκε).
    Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να ήταν αυτή η τελαυταία ημικρανία που σε ταλαιπώρησε!
    Οι δημιουργίες σου υπέροχες και πολύ χαρούμενες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες! Περαστικά σου εύχομαι και να προσέχεις! Πάνω απ' όλα η υγεία μας προέχει! Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περαστικά βρε κορίτσι! Κοίτα να πάρεις τον χρόνο που χρειάζεται να γίνεις καλά. Αυτά που έφτιαξες υπέροχα για άλλη μια φορά και είμαι σίγουρη οτι θα γίνουν ανάρπαστα στο μπαζάρ. Χιλια μπράβο για την πρωτοβουλία σου. xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φανταστικά αυτά που έφτιαξες!!!
    Περαστικά σου και καλή ξεκούραση:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως πάντα, πολύ όμορφα και προσεγμένα τα πονήματά σου. Ειδικά τα στολίδια για το δέντρο μου άρεσαν πολύ.
    Περαστικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτα-πρώτα να σου πω περαστικά!...εύχομαι να βρεις τον τρόπο και να το αντιμετωπίσεις ριζικά...
    Για τις δημιουργίες σου θα σου πω...ότι είναι πανέμορφες... και ότι με την πρώτη ματιά φαίνεται πόσο καλοδουλεμένες είναι...Καλή επιτυχία και σ`αυτό το bazaar!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολυ ωραια τ πορτοφολακια σ και τ στολιδια! περαστικα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!! είναι μία δύσκολη κατάσταση και ευχομαι να μην βρεθείς ξανά σε τέτοια θέση Τα δημιουργήματα σου είναι όπως πάντα εξαιρετικά!!Καλό σου Ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι δημιουργίες σου εξαιρετικές, ειδικά τα δεντράκια!Σου εύχομαι περαστικά και σου προτείνω την ομοιοπαθητική, βοηθάει αρκετά στις ημικρανίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περαστικά!!!! Είναι όλα τόσο μα τόσο όμορφα! Τι ωραία υφάσματα και τι ωραίοι συνδιασμοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περαστικά σου γλυκιά μου!!!Εύχομαι να είναι η τελευταία ημικρανία που περνάς!!!Οι δημιουργίες σου όπως πάντα πολύ όμορφες και εξαιρετικής κατασκευής!!Εύχομαι να πουληθούν όλα και να συμβάλεις στον ωραίο σκοπό του μπαζάρ1Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκ μέρους των Φαντασμάτων,θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!

    Είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι μέσα από τη δουλειά σας,προάγετε τη φιλοζωία και το πνεύμα του εθελοντισμού,είναι αξιέπαινο και μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι θελήσατε να βοηθήσετε την ομάδα μας.

    Εύχομαι υγεία πάνω απ'όλα και ίσως κάποια στιγμή να γνωριστούμε και από κοντά!

    Φιλικά,Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πανέμορφα, τόσο τα πορτοφολάκια, όσο και τα στολίδια σου!
    Κοίτα, όμως, να ξεκουραστείς για να δούμε κι άλλες εξίσου όμορφες δημιουργίες σου, γιατί τα συμπτώματα που περιγράφεις πρέπει να κάνουν πολύ επίπονη την καθημερινότητά σου...
    Εύχομαι περαστικά και καλή ξεκούραση...και βέβαια να πουληθούν όλα τα πορτοφολάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. περαστικά!! εύχομαι να ήταν η τελευταία σου περιπέτεια στο νοσοκομείο!! τα στολίδια αλλά και τα μπρελόκ είναι φανταστικά!!! λατρεύω πάντα τα υφάσματα που χρησιμοποιείς!! φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φανταστικά ειδικά τα πορτοφόλια..τα βρήκα υπέροχα.Αυτό για τα ζώα είναι άλλο μπαζάρ για ζώα και όχι αυτό που έστειλα; Μέχρι πότε είναι να στείλεις πράγματα αν είναι να στείλω κι εγώ. Στείλε μου μέιλ αν ξες διεύθυνση και μέρα που λήγουν οι αποστολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τέλεια επιλογή υφασμάτων και τρομερή δεξιοτεχνία στο γαζί! ;-)

    Α! και περαστικά!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα με τις ημικρανίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ όμορφα και πολύ χρήσιμα τα δωράκια σου.... Σίγουρα θα "πιάσουν τόπο"!!!! Και τα στολίδια σου χαριτωμένα!
    Φιλιά και καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γειά σου Γιωργία! Καλώς σε βρίσκω στο όμορφο και φιλικό blogo-σπιτάκι σου.
    Πανέμορφα τα πορτοφολάκια και στα στολίδια, τέλεια για δωράκια.
    Όσο για την επίσκεψή σου στο Υγεία, εύχομαι είσαι πάντα καλά και ούτε απ' έξω να μην χρειάζεται να περνάς:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα μοσχοπουληθούν!!! Σ'ευχαριστώ που έλαβες μέρος στο διαγωνισμό μου, είχε κάποιο πρόβλημα η φόρμα αλλά το έφτιαξα, πέρνα αν θές να την συμπληρώσεις για να μην πάει χαμένη η συμμετοχή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καταπληκτικά είναι όλα όσα φτιάχνεις τόσο προσεγμένα μέχρι και στη λεπτομέριά τους!!ακόμα όμως πιό ξεχωριστά τα κάνει ο σκοπός για τον οποίο είναι φτιαγμένα ,τι να πω μπράβο σου!!! περαστικά για τις ημικρανίες προσπάθησε να ξεκουράζεσαι! όποτε έχεις χρόνο έλα από το blog μου να πάρεις ένα βραβείο που έχω για σένα...πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. είχα αφήσει κι άλλο σχόλιο παλαιότερα αλλά δεν πειράζει αγήνω ένα ακόμη,θα δημοσιευτούν και τα δυο μαζί!! :) χίλια μπράβο για τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!!!είναι και για τόσο καλό σκοπό!!!! <3 <3 <3 η προσπάθεια της ομάδας "για τα φαντάσματα του Aσπρόπυργου" είναι αξιέπαινη!! !!!εύχομαι περαστικά!!!!!!!!!!!γρήγορα σιδερένια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό που προέχει είναι να είσαι καλά και φυσικά τότε θα μπορείς να προσφέρεις και περισσότερα. Άρα προσοχή!!! Όσο για τις δημιουργίες σου, είμαι σίγουρη πως θα πουληθούν απ' την πρώτη ώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ημικρανίες...γνώριμος εφιάλτης και σε καταλαβαίνω απόλυτα! κοίτα να ξεκουράζεσαι και να ηρεμείς όσο μπορείς μακριά από ράψιμο και υπολογιστή, τις επιβαρύνουν πολύ.
    συγχαρητήρια για τα όμορφα πράγματα που φτιάχνεις για το μπαζάρ (και όχι μόνο)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends