Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

9 weeks of summer bliss(6η εβδομάδα)

Καλημέρα σας!

Αχ!Όσο κι αν το παλεύω δεν μπορώ να ξεφύγω από την μελαγχολική μου διάθεση....

Οι διακοπές τελείωσαν,πίσω στην δουλειά και στα "πρέπει".Ομολογώ πως αισθάνομαι κουρασμένη ακόμα....ήταν κι αυτή η υπερβολική ζέστη και η υγρασία αυτού του καλοκαιριού που με κούρασε υπερβολικά,σωματικά και ψυχικά.Κλεισμένη συνέχεια μέσα με το κλιματιστικό ένιωθα πραγματικά φυλακισμένη....Το καλοκαίρι του 2012 καταγράφηκε ως ΧΑΛΙΑ καλοκαίρι στον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου μου.

Το μόνο θετικό ήταν το ταξίδι μας στην Ορεινή Αρκαδία με θερμοκρασία 25°C την ημέρα και 18°C το βράδυ!!!Υγρασία καθόλου!Είναι απίστευτο πόσο επηρεάζουν την διάθεσή μας οι καιρικές συνθήκες!Εκεί ένιωθα άλλος άνθρωπος.Ομολογώ βέβαια πως είμαι πιο πολύ χειμερινός τύπος.

Η παρακάτω  φωτογραφία μου είναι η ανατολή στο Μαίναλο που έβλεπα από το μπαλκόνι μου...λίγο μετά τις 7:00.Αχ!Βαχ!!!!Θα μπορούσε ποτέ κανείς να βαρεθεί αυτή την θέα;;;



Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού ή Καλό Φθινόπωρο σε όλες.



H ανάρτηση αυτή είναι μέρος μιας φωτογραφικής πρόκλησης για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι 
 m&m_skg 

9 σχόλια:

  1. Ομολογώ πως ΟΧΙ!!!Εξαιρετική θέα και καταλαβαίνω τον δύσκολο αποχαιρετισμό της, καθώς επίσης και την μελαγχολική διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήλθες!Σε καταλαβαίνω!Έτσι ένιωθα κι εγώ τις πρώτες μέρες της επιστροφής μου!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη θέα πράγματι! Αμφιβάλω αν υπάρχει άνθρωπος που θα την βαριότανε... Καλό φθινόπωρο να έχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τέλεια φωτογραφία!! εγώ πάντως δε θα βαριόμουν τη θέα που ρωτάς! χι χι.. δε θέλω να πω καλό φθινόπωρο ακόμα!! χι χι.. φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα για το φετινό καλοκαίρι!!Πραγματικα με κούρασε.Όσο για την θέα έχεις και πάλι απόλυτο δίκαιο!Τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφη θέα...και μη μελαγχολείς. Νέα εποχή, καινούρια αρχή ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς ήλθες!Κράτα στην ψυχή και στην θύμηση σου στην όμορφη και χαλαρωτική θέα και προσαρμόσου σιγά -σιγά στις δροσερές και γλυκές μέρες του Σεπτέμβρη.!!.
    Εύχομαι καλό μήνα.Καλό σου βράδυ......Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν! Τα κεφαλια μέσα τώρα! Αν διαβάσεις την ανάρτησή μου θα καταλάβεις ότι υπάρχουν και χειρότερα....οπότε δεν είσαι η μόνη που πέρασε χάλια! Στην φωτογραφική πρόκληση θα ήθελα να πάρω μέρος αλλά δεν το έχω!!! το βλέπεις άλλωστε και από τις φωτογραφίες που ανεβάζω...αλλά βρε κουκλίτσα μου ....σέρνεται και πρεσβειωπία ....τι έκανες και δυσκολεύομαι να σε διαβάσω? φτιάξε την επιφάνειά σου γιατί ζαλίστηκα...Α!!! και ξέρεις ? είσαι πάρα πολύ καλή στα βήμα βήμα ραπτικά πραγματάκια....περιμένω ....πολλά φιλιά και καλή συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ αυτά τα ηλιοβασιλέματα και οι ανατολές! Με τέτοια θέα πάντως ποιός να σου ρίξει άδικο? Προτείνω όοοποτε σε πιάνουν οι μελαγχολίες σου να ρίχνεις μια ματιά στην φωτό και να παίρνεις δύναμη.
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends