Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

μαξιλάρι για το κορίτσι μου!


H αλήθεια είναι πως η Μάγιά μου είναι καλομαθημένη.Ίσως επειδή είναι μονάκριβη(προς το παρόν),σίγουρα όμως επειδή έχει ένα καταπληκτικό χαρακτήρα και της αξίζουν όλα τα περιττά που της προσφέρουμε ακόμα κι αν κάποιοι με θεωρούν υπερβολική.
Έλεγα λοιπόν πως είναι καλομαθημένη και τον απ'αυτό της δεν τον βάζει κάτω αν μεταξύ του απ'αυτού της και του δαπέδου δεν μεσολαβεί αφράτο μαξιλάρι!Οταν κάποιες φορές της κάνουμε πλάκα και της το κρύβουμε γυρνάει γύρω γύρω για ώρα ψάχνοντας να το βρει....με ένα βλέμμα του τύπου “αρκετά η πλάκα,τώρα δώστε μου το μαξιλάρι ΜΟΥ”.

Οπότε καταλαβαίνετε πως έχει αρκετά μαξιλάρια,καλοκαιρινά,χειμωνιάτικα,πασχαλινά,χριστουγεννιάτικα,καρώ,ριγέ,
εμπριμέ,μονόχρωμα,γούνινα....Αυτό είναι ένα που της έφτιαξα το Σαββατοκύριακο από κομμάτια λινού που είχαν περισσέψει και στην ουσία δεν κόστισε παραπάνω από 3,00€.Τα μαξιλάρια είναι ένα δώρο που κάνω συχνά σε φίλους με σκυλιά-γατιά.Είναι τόσο εύκολο,οικονομικό και χρήσιμο(όσοι έχουν σκύλο ή γάτα ξέρουν πόσο εύκολα τα καταστρέφουν τα καμάρια μας).



Και η χαρά της όταν της δίνω ένα καινούριο είναι απερίγραπτη,δύσκολο να το κατανοήσουν όσοι δεν έχουν σκύλο.Χαίρεται για τα καινούρια πράγματα σαν μικρό παιδί!!!




0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends